Facebook

FAHOT (ТНМК) — Енергодар — це Україна!

Сьогодні Танок на майдані Конґо представляє трек про Енергодар – тимчасово окуповане українське місто, що розташоване поруч із найбільшою в Європі Запорізькою АЕС. Місто-супутник, місто-робітник. Загарбники/росіяни/орки (непотрібне – викреслити) окупували Енергодар, вони вбивають, катують та тероризують населення, намагаючися залякати, зламати та усіляко запевнити всіх, що окупація – надовго.

Це – неправда. Бо Енергодар – це Україна.

Правда в тому, що Україна – єдина. Внаслідок війни частину нашої держави окуповано, але ми ніколи не змиримося з тим, що хвора російська імперія досі намагається повернути нас в радянські часи та вкрасти в нас частину території. Кожен дециметр нашої землі є невіддільною частиною України. Це – аксіома.

Окупанти нищать робітників ЗАЕС – вони вбили Андрія Гончарука, вони розстріляли Сергія Швеця. Весь цивілізований світ бачить, як росіяни поводяться на нашій землі. Цього вже не викреслити з історії світу. Ні-ко-ли.

Сьогодні ТНМК презентує пісню “Енергодар” – присвяту тим, хто опинився в окупації. Україна нічого не забула, Україна повернеться. Україна – віддячить. Енергодар – це Україна.

Залишити відповідь